Mobilne oglasne površine

Mobilne
oglasne površine

Jumbomobil je popularni naziv za simpatični kamion s posebnom konstrukcijom za jumbo plakate koji omogućava prijenos poruke kad poželite i gdje poželite, doslovce do kućnih vrata kupca...

Opširnije
Prodaja i zakup reklamnih panoa i opreme, Najam i prodaja promo štandova

Prodaja i zakup reklamnih panoa i opreme

Zakup plakatnih površina, prodaja i zakup tri-vision panoa, najam promo štandova. Najpovoljniji tri vision reklamni panoi na tržištu: već od 550 eur/m2 !


Opširnije
Tisak, dizajn i grafička priprema svih vrsta promotivnih materijala

Grafički dizajn, priprema i tisak plakata

U suradnji sa našim partnerima po najpovoljnijim uvjetima nudimo kompletnu uslugu osmišljavanja plakata, grafičke pripreme i tiska na papiru, foliji, ceradi...Opširnije
Organizacija manifestacija, koncerata i svih vrsta evenata

Organizacija svih vrsta evenata

U suradnji sa Centrom za kulturu Novi Zagreb i Vijećem gradskih četvrti Novog Zagreba, treću godinu za redom organiziramo tradicionalnu manifestaciju Dani Novog Zagreba na prostoru uz jezero Bundek.


Opširnije

O jumbomobilu

Činjenica da oglašavanje na klasičnim billboardima postaje sve skuplje zbog prezasićenosti tržišta i hiperinflacije oglasnih površina, te sve manja mogućnost percepcije poruka oglašivača stvorila je potrebu za razvojem jednog novog načina vanjskog oglašavanja.

POKRETNI PLAKATI

Vođeni tom idejom razvili smo i na tržište prvi kod nas uveli pokretne plakate na kamionima. Sva relevantna svjetska istraživanja i istraživanje koje smo sproveli u Hrvatskoj potvrdila su naše pretpostavke: pokretni plakati imaju daleko najveći postotak spontanog prisjećanja poruke i povratne reakcije ciljane publike u odnosu na sve ostale medije. 60% ciljane publike uočava poruke s pokretnih plakata, daljnjih 87% prihvaća ovaj način oglašavanja kao efektan, zgodan i simpatičan, a doseg svjesnosti o oglašavanom proizvodu je jednostavno neponovljiv bilo kojim drugim medijem.

Novim načinom oglašavanja pristup potencijalnim potrošačima postaje bitno olakšan jer pokretni plakat dolazi u pravo vrijeme i na pravo mjesto, praktički gdje god oglašivač poželi.

ŠTO JE JUMBOMOBIL?

jumbomobil - mobilno oglašavanje

Jumbomobil je popularni naziv za simpatični kamion s posebnom konstrukcijom za jumbo plakate koji omogućava prijenos poruke kad poželite i gdje poželite, doslovce do kućnih vrata kupca.

Zbog svog izgleda i pokretljivosti daje izvrstan vizualni dojam kod publike.

Oglasne površine su s obje bočne strane kamiona, te na stražnjoj i prednjoj strani.

Kamion je opremljen rasvjetom i audio opremom za zvučne poruke.

Riječ je hvataču pogleda pješaka i vozača, te mediju koji nema ograničenja kao statični plakati.

SPOJ SLIKE, ZVUKA I POKRETA

FLEKSIBILNOST

NAJNIŽI TROŠKOVI OGLAŠAVANJA

U Zagrebu npr. jedno reklamno vozilo ostvaruje 100.000 do 230.000 kontakata dnevno

IDEALNO ZA:

Lansiranje novih proizvoda & usluga:

Otvorenja

Kampanje povećanja ili testiranja prepoznatljivosti proizvoda ili usluge Sportske događaje, koncerte, festivale, show-programe, premijere filmova...

Sve vrste programa na otvorenom, izbore i konvencije...

Tijekom prometnih gužvi ( ''Rush Hour'') Kao nezaobilazan medij u svakoj kampanji

MAKSIMALAN UČINAK BEZ RIZIKA

Današnji potrošač je izbirljiv i zaboravljiv. Istovremeno, izložen je dnevno stotinama različitih poruka koje selektivno pamti. Kod pokretnih plakata nema rizika da će prebaciti TV program zbog predugog bloka reklama, da će okrenuti stranicu u novinama ili propustiti radijsku poruku. Pokretni plakat na kamionu jednostavno mora vidjeti. Zbog veličine, simpatičnog izgleda, pokreta i zvuka poruke.

Naša flota od 5 kamiona prenijet će mu poruku u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Kamioni prolaze atraktivnim i prometno gustim dijelovima, u trenucima prometnih čepova i na mjestima gdje unaprijed znamo da će biti veliki protok ljudi i vozila. Mogu se zaustavljati na prethodno dogovorenim mjestima, te koristiti za razne oblike unapređenja prodaje i distribucije promotivnih materijala.

PLAKATNE POVRŠINE

Na Jumbomobilu je moguće koristiti sljedeće oglasne površine - 2 bočne površine 350 x 270 cm - trapezna površina na stražnjoj strani vozila - trapezna površina na prednjoj strani vozila - mogućnost oslikavanja kompletne kabine

Plakatne površine na Jumbomobilu

Naše usluge

Opširnije

Naši klijenti

Opširnije

Kontakt informacije

EFECTUS info d.o.o.
3. Podbrežje 18
10020 Zagreb

Telefon: +385(0)1 652 0824
Fax: +385(0)1 652 8520
Gsm: +385(0)98 470 334
Gsm: +385(0)91 470 3344
e-mail: efectus@jumbomobil.hr

Opširnije