Mobilne oglasne površine

Mobilne
oglasne površine

Jumbomobil je popularni naziv za simpatični kamion s posebnom konstrukcijom za jumbo plakate koji omogućava prijenos poruke kad poželite i gdje poželite, doslovce do kućnih vrata kupca...

Opširnije
Prodaja i zakup reklamnih panoa i opreme, Najam i prodaja promo štandova

Prodaja i zakup reklamnih panoa i opreme

Zakup plakatnih površina, prodaja i zakup tri-vision panoa, najam promo štandova. Najpovoljniji tri vision reklamni panoi na tržištu: već od 550 eur/m2 !


Opširnije
Tisak, dizajn i grafička priprema svih vrsta promotivnih materijala

Grafički dizajn, priprema i tisak plakata

U suradnji sa našim partnerima po najpovoljnijim uvjetima nudimo kompletnu uslugu osmišljavanja plakata, grafičke pripreme i tiska na papiru, foliji, ceradi...Opširnije
Organizacija manifestacija, koncerata i svih vrsta evenata

Organizacija svih vrsta evenata

U suradnji sa Centrom za kulturu Novi Zagreb i Vijećem gradskih četvrti Novog Zagreba, treću godinu za redom organiziramo tradicionalnu manifestaciju Dani Novog Zagreba na prostoru uz jezero Bundek.


Opširnije

Pitanja i odgovori

P. Koliko se plakatnih površina nalazi na Jumbomobilu i koje su dimenzije plakata?

Na jumbomobilu se nalaze dvije bočne površine dimenzija 350 x 270 cm, jedna stražnja trapezna površina dimenzija 180 x 250 cm i jedna prednja trapezna površina dimenzija 110 x 130 cm

P. Kolika je cijena tiska plakata?

U suradnji sa našim partnerskim tiskarama nudimo tisak plakata po najpovoljnijim uslovima. Cijena kompleta plakata za Jumbomobil iznosi od 460,00 do 780,00 kn (ovisno broju i vrsti površina na Jumbomobilu koje se žele koristiti).Lijepljenje plakata na Jumbomobil se ne naplaćuje.

P. Gdje se može koristiti usluga Jumbomobila?

Usluga oglašavanja na Jumbomobilu može se koristiti na cijelom području Republike Hrvatske. Za mjesta koja su udaljena od Zagreba više od 50 km naplaćuje se jednokratna realna naknada za troškove goriva do željenog mjesta neovisno od broja dana korištenja Jumbomobila.

P. Koliko traje vožnja Jumbomobila u jednom danu?

Predviđena je standardna 8-satna vožnja. Vožnja počinje sa dogovorene lokacije i završava nakon najmane 8 sati vožnje na lokaciji Klijenta. Ne računamo dolazak i odlazak na lokaciju, tako da je ukupno vrijeme provedeno na cesti sa vašom reklamom oko 10 sati dnevno. Ukoliko je potrebno korištenje Jumbomobila dulje ili kraće vrijeme, vrlo rado ćemo našu ponudu prilagoditi vašim potrebama.

P. Sa koliko vozila raspolaže Efectus info?

Trenutno raspolažemo sa 5 Jumbomobila i 3 Jumboprikolice. U fazi smo nabavke novih vozila sa inovativnim oglasnim površinama.

Naši klijenti

  • Avenue Mall
  • Bavaria
  • Billa
  • HDZ, HNS, HSS
  • Interspar, Kaufland
  • Kia Mercator
  • Centar za kulturu Novi Zagreb
  • Ledo
  • i mnogi drugi
Opširnije

Kontakt informacije

EFECTUS info d.o.o.
3. Podbrežje 18
10020 Zagreb

Telefon: +385(0)1 652 0824
Fax: +385(0)1 652 8520
Gsm: +385(0)98 470 334
Gsm: +385(0)91 470 3344
e-mail: efectus@jumbomobil.hr

Opširnije